Sabatetes de tela per a nadons!

Mireu aquesta preciositat …

Mirad esta preciosidad …

Aquestes són les sabatetes de roba per nadons que la Daniela Straenger, fa amb les seves manetes! La Daniela és usuària del nostre taller Punt a punt i didal, i des de fa un temps combina la seva maternitat amb la creació d’aquest calçat de roba! Aquestes sabatetes són lleugeres, còmodes per els nadons i sobretot divertides i úniques. Només heu d’escollir uns colors, uns motius, o qualsevol cosa que us inspiri i pot acabar als peuets del vostre nadó …són totalment personalitzables!

Estos son las zapatitos de ropa para bebés que Daniela Straenger, hace con sus manitas! Daniela es usuaria de nuestro taller Punt a punt i didal, y desde hace un tiempo combina su maternidad con la creación de este calzado de ropa! Estos zapatitos son ligeros, cómodos para los bebés y sobre todo divertidos y únicos. Sólo tienes que elegir unos colores, unos motivos, o cualquier cosa que os inspire y puede acabar en los piececitos de tu bebé … son totalmente personalizables!


Un exemple?  / Un ejemplo?

Aquesta és la darrera creació de la Daniela! Per a un bebè disposat a donar molta guerra! Esta es la última creación de Daniela! Para un bebé dispuesto a dar mucha guerra!

Un cop més la xarxa és una gran aliada. Moltes pàgines us poden donar idees de com us agradarien que fossin les vostres sabatetes i fins i tot de com fer-les …

Una vez más la red es una gran aliada. Muchas páginas te pueden dar ideas de cómo te gustarían que fueran tus zapatitos e incluso de cómo hacerlos …

http://stardustshoes.blogspot.com.es/2006/10/cloth-shoe-pattern.html         http://www.heatherbaileydesign.com/Booties.html

No negareu que són una monada i un regal especial i únic! La Daniela accepta encàrrecs, així que si voleu podeu tenir unes sabatetes personalitzades i com diu ella “100 % made in Terrassa en Punt a Punt i didal ” !!!

Per qualsevol dubte o comanda podeu contactar amb nosaltres a puntapuntididal@gmail.comdanielastraenger@hotmail.com !

No negaréis que son una monada y un regalo especial y único! Daniela acepta encargos, así que si queréis podéis tener unos zapatitos personalizadas y como dice ella “100% made in Terrassa en Punt a Punt i didal”! Para cualquier duda o pedido puedes contactar con nosotros en puntapuntididal@gmail.com y danielastraenger@hotmail.com !
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s